wachu0809 Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 witam wrzucam temat do administracji bo wydaje mi sie, ze to moze byc wina ustawien systemu. Sprawa jest denerwujaca. Instaluje flashplayera z macromedi, jak Bog przykazal, a gdy wchodze na strone z jakims pokaznym flashem pojawia mi sie tylko jego czesc.. reszta miejsca przeznaczona na flash jest szara i w tym miejscu ekran sie nie odswierza. przy obiektach o malych gabarytach wszystko jest wporzadku.. (naduzywam slowa flash) help me... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Sprobuj zainstalowac flash-plugin poszukaj rpm-a na bank jest bo ja instaluje z rpm-a dokladna nazwa to flash-plugin-7.0.25-1.i386.rpm.Moze cos da.Ja nie mam z nim problemow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Kwiecień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 probowalem tez rpm`a i nic.. ciagle to samo, niewazne jakia przegladarke uruchomie :/ a wyglada to tak tez wczesniej czegos podobnego nie mialem .. nie mam zielonego pojecia skad to sie wzielo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 sprobuj tego yum --enablerepo=flash install flash-plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Kwiecień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 zrobilem update calego systemu i nic.. zostawiam to w spokoju.. nie dotyczy to wszystkich flashy = narazie nie dalem rady moze jak wyjdze nowsza macromedia to bedzie lepiej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi