rosol Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Mam problem związany z akualizacja FC3. Wyświetle mi że są dostępne akualizacje i łaty ale gdy odpalam upgrade to mi się zawiesza. Jaka może być przyczyna?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Jesli używas up2date to norma ... nie znam osoby u której by to działało Zainteresuj się yumem lub aptem. Wszystko co potrzebne do kożytania z nich znajdziesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosol Napisano Kwiecień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Jeszcze jeżeli moge zie zapytać - czy yum jest standardowo instalowany w fedorce i ewentualnie jakiej najlepiej wersji używać? Z góry dzieki za odpowiedź Narazie jeszcze trochę mało wiem na temat (_linux'a_ → Linuksa) ORT ale sie szybko uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 stadnardowo chyba sie nie instaluje.. ale w pakietach gdzies tam jest najlepiej kozystac z najnowszej wersji tylko nawet yuma coby uzywac trzeba rezpozytoria uaktualnic zajgladnij tutaj http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/index.xhtml#gpgsig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Witam!! yum jest standartowo w fedorze, ale nie zaszkodzi go uaktualnić A jeżeli nie lubisz trybu tekstowego to zainteresuj się gyum - nakładka, albo apt + synaptic :] POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosol Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Wielkie dzieki Zadziałało!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi