andriusza1 Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Witam co jest nie tak z FC3???? Nigdy tak nie mialem a teraz gram 10 - 15 minut i dzieje sie dziwna rzecz widze jak obraz sie przewija(czyli gra chodzi) dzwiek rowniez, ale myszka i klawiatura odmawia posluszenstwa!!! Żadna kombinacja nie dziala jedynie twardy reset!!! Pisalem juz o tym ale zostalo to bez ech, czy nikt mi nie moze pomoc??? Powoli zaczynam uwazac ze FC3 to wielki niewypal Co chwile jakies bledy, przerzucilem sie na nia z Auroxa bo to nie wypal i myslalem ze tu bedzie lepiej w koncu Red Hat za plecami i chyba sie pomylilem zeby takie numery sie dzialy???? System mam zaktualizowany, no jaki bezsens. Moze mi ktos pomoc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 a) jakie srodowisko?? b)co ostatnio robiles na Linuksie?? c)jakich repozytoriow jakiego programu uzywasz do aktualizacji?? d) i tak moglbym dalej pisac Wydaje mi sie ze nie prosisz o pomoc tylko ponarzekac chciales Moze mi ktos pomoc??? Przeloguj sie do trybu tekstowego na roota ctrl+alt+f1i programem mutt odbierz poczte ktora wyslano Twojemu rootow (logi bledow, wazne wiadomosci) Tam pewnie jest odpowiedz jezeli nie wylaczyles sendmaila w uslugach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 KDE 3.4 przedtem 3.3 w Gnome wszedzie to samo, swieża instalacja po aktualizacji, ponieważ myslalem przedtem, ze cos namieszalem, a tu widze ze to samo ctrl+alt+f1 podczas tego kiedy mi wisi klawiatura i mysz nie dziala, sprawdzalem nie dostalem zadnej wiadomosci, sendmail włączony Do aktaualizacji uzywam Yum, a repozytoria mam ze strony porad Gajownika do yum.conf {=========================} Ok juz dobrze kto by pomyslal ze takie cos moze robic problemy, wyrzucilem alltray i pasi Ale i tak FC3 ma duzo bugow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 kde 3.4 jest jeszcze nie stabilne -> więc nie narzekaj. Stabilność się nie podoba -> zainstaluj starszą wersję ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Przede wszystkim nie narzekam na KDE to raz, dwa to kto ci powiedzial ze nie stabilna :?: A trzy to sobie poczytaj ze miale starsza i bylo to samo,wiec nie marudz Qrde naprawde szlag mnie za chwile trafi myslalem ze to alltray ale nieee znowu to samo ja pierdziele co jest z tą FC3 nie taak skoro nawet glupia gra nie dziala, zaczynam sie juz powoli zastanawiac nad inna dystrybucją bo z ta to takie zaczynają sie problem jak z Auroxem No ale pieknie wiecej takich numerow i naprawde Linux idzie w dobrym kierunku, jak pozniej przekonac kogos do tego skoro takie numery sie dzieją, nie wspomne juz ze nawet musze miec wciaz plyte wlazoną w moje dvd caly czas bo jak ja wyciagne to pozniej nie moge odpalic K3b, bo zatrzymuje sie w linii wyszukiwania sprzetu itd itd nie chce mi sie juz wymieniac ale zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi