andriusza1 Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Witam, chcialem sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc nagrania przez K3b plyty 800mb :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Witam, chcialem sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc nagrania przez K3b plyty 800mb :?: Zakładam, że jest. Ostatnio się pomyliłem, wrzuciłem 803MB mp3 na płytkę o pojemności 700MB. Odczytać się nie dało (płytka marki no-name), ale nagrać owszem - bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Witam, chcialem sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc nagrania przez K3b plyty 800mb :?: przejrzyj ten post: http://forum.mandrake.pl/lofiversion/index...php/t10002.html może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Witam, chcialem sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc nagrania przez K3b plyty 800mb :?: Zakładam, że jest. Ostatnio się pomyliłem, wrzuciłem 803MB mp3 na płytkę o pojemności 700MB. Odczytać się nie dało (płytka marki no-name), ale nagrać owszem - bez problemów. Ciekawe. Próbowałem nagrać kiedyś filmik ~703 mega i mi płytke wypluło z adnotacją, że nośnik jest za mały Bawiłeś się może kiedyś jakimiś opcjami dotyczącymi overburning'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Bawiłeś się może kiedyś jakimiś opcjami dotyczącymi overburning'u ? Nic nie ruszałem w opcjach. To był świeżo pobrany K3B, na Rawhidzie. Możliwe, że inny user zmieniał opcje, ale mam pewność, że nic nie nagrywał (więc po co miałby zmieniać opcje?). Gwoli ścisłości wyjaśnię proces nagrywania. Na płytkę Aro(=no-name)nawrzucałem mnóstwo *.mp3 i wypalałem je jako CD-Audio, że móc w szkole słuchać. Przypakiem wrzuciłem dwie długawe piosenki za dużo, no i tak wypaliłem. Nie było absolutnie żadnych komunikatów o overburningu. Po wrzuceniu do napędu płytkę system widzi, wykrywa ilość utworów i ich czas trwania. Teroretycznie da się je otworzyć, suwak czasu się przesuwa, jednak wszystkie są "głuche". Moja nagrywarka to TEAC 16x (tzn. nie moja, ale na niej nagrywam). W Windows nagrywałem nią 730MB na płytę 700MB i wszystko działało (płytka to Verbatim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi