xeryph Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Hi, Mam pytanie, jakim programem graficznym mozna otworzyc pliki photoshopa ( psd ) tak aby moc je edytowac? Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi... Dzieki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Sprobuj gimpem wiem ze mozna je otwierac ale nie wiem czy edytowac (warstwy) nie mam zadnego pliku w tym formacie wiec trudno mi powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeryph Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Wlasnie w gimpie mozna otworzyc, ale edytowac sie chyba nie da ( w sensie usuwania masek etc. ) - chyba ze nie wiem jak to robic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 http://hedera.linuxnews.pl/_forum/00/_defa...0.shtml#id21890 nie znam sie za bardzo na obróbce grafiki ale może ten post Ci troche wyjaśni, co prawda jest dość stary i może nieaktualny ale może chociaż Cie na coś naprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Otwierając psd'ka w gimpie ja dostaje błąd, że format nie obsługiwany. Zresztą możesz sobie spróbować zainstalować photoshopa na wine - chodzi(ł)* mi znacznie lepiej i szybciej niż na win *No tylko, że się ostatnio bawiłem troche configiem wine'a no i już nie chodzi Także jest chyba troche wyczulony na zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi