pcxelja Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Jak program mógłbym wykorzystac, abym mógł usunąć nie potrzebne ścieżki na video-dvd. Chodzi mi o usunięcie np. wersji języków mi nie potrzebnych, oraz możliwośc skompresowania filmu aby zmieścił mi się na płycie 4,7 GB Z góry dziękuję za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Avidemux? Ale strzelam w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Kwiecień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Dzięki za namiary ;-) Czy jest jakiś dobry odpowiednik np cdclona (lub tego typu programu) na (_linuxa_ → Linuksa) ORT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiotata Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Do zgrywania DVD9 na DVD5 możesz zastosować sposób stąd albo wykorzystać programik lxdvdrip (do ściągnięcia z tej stronki lub stąd). U mnie niestety lxdvdrip nie do końca zgrywa to, co potrzeba (n.p. polską wersję audio), ale nad tym jeszcze popracuję. Owocnego zgrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi