pcxelja Napisano Kwiecień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2005 Znacie może jakiś malutki programik, który pokazywałby jaka jest prędkość przesyłu danych w sieci? Mało zasobo żerengo. Moj komp nie wytrzyma inaczej. Ale zarazem sprawdzonego programu. Miałem taką cichą nadzieję, że znajdę coś takiego w panelu w systemie, ale nici z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 w nowym mandraku takie cos jest ale nie wiem jak sie to nazywa, mam cos takiego pod konsola ale to kiszka, tez bym prosił o jakis link cos ala Du-meter, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 WITAM Miałem taką cichą nadzieję, że znajdę coś takiego w panelu w systemie, ale nici z tego. ksysguard ^^ KDE podejrzewam ze inne tez maja cos w tym stylu.. mozesz tu monitorowac co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi