wklaczynski Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Mam problem z plikiem bin muszę poprzerabiać trochę skrypt, mogę go podejrzeć pod VIM, ale każda zmiana powoduje przesunięcie bloku binarnego w inne miejsce. Czy jest jakieś developerskie narzędzie pozwalające modyfikować taki plik? #!/bin/sh PATH=$PATH:/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin:/usr/local/bin BLOCKSIZE=32768 JRESTART=3 JREREALSIZE=54746423 ARCHSIZE=112 RESREALSIZE=0 ARCHREALSIZE=3648811 LAX_NL_CURRENT_VM=jre/bin/java LAX_INSTALLER_UNIX_INTERNAL_PROPERTY_0=bin/java DEFAULTPERMS=002 INSTALLER_OVERRIDE_VMLIST="J2" INSTALLER_STDERR_REDIRECT="" INSTALLER_STDOUT_REDIRECT="" INSTALLER_HEAP_SIZE_INITIAL="33554432" INSTALLER_HEAP_SIZE_MAX="205520896" INSTALLER_OPTIONAL_ARGS="" RESOURCE_DIR="Linux" DEFAULT_UI_MODE="GUI" #!/bin/sh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Witam!! Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale jest coś takiego jak edytor binarny. K-->Akcesoria-->Edytor binarny POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi