colorblind Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Dla tych wszystkich co maja problemy z grubem , po innstalacji polecam swietny programik OSL2000 Boot Manager wczoraj zainstalowalem i bardzo ladnie smiga pozdrawiam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 A ja Acronis OS Selectora Dobry jest, konfigurowalny i dziala w ten sposob ze odwoluje sie do oryginalnych loaderow Windowsa czy Linuksow co mi bardzo odpowiada [nie wiem jak dziala OSL2000 wiec sie nie wypowiem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 polecam swietny programik OSL2000 Boot Manager A ja Acronis OS Selectora Oba programy są niewolne, więc po co ich używać skoro jest otwarta alternatywa? Lepiej nauczyć się konfigurowac GRUBa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Tyle ze OS Selector daje mi mozliwowsc swobodnego formatowania dwoch windowsow i przeinstalowywania Linuksow (loadery linuxow mam na hdb1 i hdb3 nie mbr) bez robienia zamieszania. Szybko, pewnie i ... i tyle Z GRUBem bywaja problemy. PS.OS SElector jest zamknietym projektem, czyli wedle mojej wiedzy darmowym aczkolwien niewolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Z GRUBem bywaja problemy. Eee tam. Wystarczy tylko wiedzieć co i jak ;-) PS.OS SElector jest zamknietym projektem, czyli wedle mojej wiedzy darmowym aczkolwien niewolnym Wszsytko zależy tez od tago jakie kto ma priorytety -- dla mnie wolność oprogramowania jest ważniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi