kolczok Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Chciałbym serdecznie podziekować tworcom, administratorom i moderatorom forum fedora.pl/site Odwalacie kawałdobrej roboty a do tego macie anielską cierpliwosc (zwlaszcza ci ostatni ). Mnie na ten przyklad juz mierzi jak widze 150. raz: "Nie dziala mi dzwiek(...) A ok juz dziala, podglosnilem w mixerze i doinstalowalem wtyczke do xmms" Wy natomiast zachowujecie zimna krew, nie raczac nowego piorunami (_przecierz_ → przecież) ORT nie trzeba byc zaawansowanym linuksowcem by kliknac odpowiedni link na stronie :/ Panowie jestescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Mnie to nie przeszkadza. To znak, że strona jest potrzebana, że wielu właśnie tu oczekuje podpowiedzi i dzieli się swoją radością jak coś wyjdzie. To jest NAJLEPSZA STRONA! NAJLEPSI ADMINISTRATORZY! NAJLEPSI KORESPONDENCI! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Ja podziękowania w szczególnościszkładam @gajownikowi, @_Patowi oraz @marcYrowi (_poniewasz_ → ponieważ) ORT z ekipy aministratorów i moderatorów to oni najbardziej zasługują na podziękowania za ich aktywność i pomoc ... Składam Wam podziękowania. Jestem wdzięczny za Waszą pomoc i radę... Odwalacie naprawdę kawał dobrej roboty !!! SebOOl Pozostałym członkom ekipy administracyjnej których na forum nie widać ale pewnie zajmujących się różnymi typowo technicznymi sprawami ... również dziękuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Łubudubu, łubudubu, niech nam żyją admini naszego klubu!!! To śpiewałem ja, fraDiavolo. A na poważnie: FORUM jest faktycznie świetne merytorycznie. I samo się to nie robi... Dziękuję wszystkim, z których rad mogłem skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Sam niedawno komuś napisałem, że gdyby nie kolesie na forum (tym forum) to pewnie przesiadłbym się na inne distro (SuSE mnie kusi). Nawet jak opieprzą, że było ze sto razy na forum to i tak odpowiedzą. Ale do pewnych rzeczy i tak trzeba dojść drogą prób i błędów (tylko dlaczego aż tyle??) Jest tylko jedno ale.... niestety jest to bardzo potrzebne forum, niestety, bo linux mimo rozwoju w dobrym kierunku jest ciągle trudnym SO, z masą kłopotów i wymagającym od użytkownika więcej cierpliwości niż od komputera RAM-u. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Kwiecień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Hehe. Gdyby nie bylo problemow to bysmy sie wszyscy nie poznali, bo forum by nie bylo pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 To ja też coś dodam od siebie: Forum "Fedora" jest ostatnio jedynym takim miejscem jakie odwiedzam (z racji posiadanego systemu). Składam podziękowania w stronę twórców i osób, które mają jakikolwiek wkład w rozwój tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Witam serdeczniie!! No i jak wszyscy także składam podziękowania adminom i moderatorom a tak że przesympatycznym użytkownikom!! Jak by na to k.. nie patrzeć to forum jest w pyte !! Inne nie dają rady !! hehe POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 No ja panowie tez sie dolaczam do podziekowan i pozdrowien bo jakby nie bylo to zawsze na tym forum znajdzie sie ktos kto pomoze i poradzi. Sam nedze tu glowy innym moimi problemami i nie zdazylo sie zeby ktos nie pomogl. Wielkie dzieki wszystkim uzytkownikom moderatorom i adminom tego forum a szczegolnie gajownikowi ktory pomagal mi juz nie raz. THX!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Wazelina!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Wazelina!!! Hehe, wazeliną to tu ostro jedzie w tym wątku ;-) A tak na serio, to wypadałoby coś zrobić na fedora.pl, bo teraz jest jakaś drętwa :/ Z _Patem zastanawialiśmy sie nad tym już od kilku niezłych tygodni co by tu zmienić -- testowaliśmy oprogramowanie, więc nas trochę nie było (a szczególnie mnie). Nie wiadomo czy coś z tego w ogóle wypali, bo jakoś nie mogę skontaktować się z zarządem, ale myślałem nad: wiki (PMWiki?) - trzeba by zrobić jakąś lepszą dokumentację po polsku, żeby ciągle nie powtarzały się te same pytania (np. wystarczyło podpiąć wątek o fat32 i już podobne pytania prawie zniknęły). Różne poradu, itp różnież by się tam znalazły. Z racji swej natury wiki lepiej pasowałaby niż obecny dział Porady, bo ewentualne błędy i nieścisłości można by poprawiać bez problemów. Więcej osób mogłoby uczestniczyć w jej tworzeniu, bo wystarczy dopisac czasami dopisać tylko mały kawałek tekstu lub poprawić już istniejący. forum - nie wiem jak Was, ale mnie IPB nieźle denerwuje. Chętnie zrobiłbym migrację na UNB, ale nie wiem co na to zarząd :/ portal - jak się tyle zmienia, to i to można zamienić ;-) Jeszcze nie orientowałem się co byłoby dobre, ale wypadałoby wybrać coś lepszego niż Mambo (ze swoimi tabelkami może się schować ). Może Drupal? FAQ - no i na konieć wypadałoby przeniśc FAQ w jakies normalne miejsce, np. http://faq.fedora.pl Oczywiście to są tylko moje marzenia i nie wiem czy to się uda (PS Jak komuś nie odpisuję na posty, to niech się nie obraża -- po prostu nie mam tyle czasu :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 W imieniu administratorów, moderatorów oraz wszystkich aktywnie działających jednostek na fedora.pl chciałem serdecznie podziękować. Jest man niezmiernie miło, że dostrzegacie naszą pracą (moją w najmniejszym stopniu, działam aktywnie od niedawna:)). Jednocześnie chcielibyśmy Was uświadomić, że to głównie Wy tworzycię tę czynną intelektualnie społeczność, Wy wnieśliście tu specyficzny i niepowtarzalny klimat i to Wy przyczyniacie się do wysokiego poziomu merytorycznego forum. Dlatego bardzo chcemy Wam za to podziękować Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2005 Wazelina!!! Moim zdaniem uwaga trochę nie na miejscu!!! Po pierwsze nie ma powodu aby "włazić w d*pę" adminom i moderatorom" !!! Po drugie oni naprawdę robią dużo!!! Nizależnie od wkładu użytkowników w tworzenie tego forum, bez adminów i moderatorów by nie było ani użytkowników ani tego forum. Sądzę że mżna by wykazać chociaż odrobinę szacunku i wdzięczności a nie "sadzić" głupie teksty... No, ale to jest tylko moje skromne zdanie. Tak od tematu. Kto udostępnia serwer i płaci za domenę tego forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2005 Kto udostępnia serwer i płaci za domenę tego forum ? [y4kk0@X ~]$ host fedora.pl fedora.pl has address 62.121.130.45 [y4kk0@X ~]$ host 62.121.130.45 45.130.121.62.in-addr.arpa domain name pointer alex.bel.pl. [y4kk0@X ~]$ host www.fedora.pl www.fedora.pl has address 62.121.130.46 [y4kk0@X ~]$ host 62.121.130.46 46.130.121.62.in-addr.arpa domain name pointer ada.bel.pl. [y4kk0@X ~]$ Chyba bel.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2005 Kto udostępnia serwer i płaci za domenę tego forum ? Więcej informacji : whois fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi