Tutanchamon Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Sporo osób na tym forum i na kilku innych linuksowych ma w podpisach coś w stylu: "English: ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||". O co z tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 To jest wskaźnik poziomu znajomiści języka angielskiego. Im więcej tych czerwonych tym lepsza. Często odsyła się kogoś pytającego do zagranicznych stron pisanych po angielsku i to ma być takie ułatwienie rozpoznania czy dana osoba zna angielski czy nie ... Gdzieś nawet był wątek na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Kliknij w moje "English" w sygnaturce a odesle Cie do postu o tym (taka informacja dla innych by nie zakladali postow pytajacych o English ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Kwiecień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 To jest wskaźnik poziomu znajomiści języka angielskiego. Im więcej tych czerwonych tym lepsza. Często odsyła się kogoś pytającego do zagranicznych stron pisanych po angielsku i to ma być takie ułatwienie rozpoznania czy dana osoba zna angielski czy nie ... Gdzieś nawet był wątek na ten temat. Domyślałem się, ale myślałem, że tu może chodzić o coś w stylu, jak bardzo mam spolszczony system, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi