simon_n Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Cześć Czy można pod FC3 zainsyalować gre Diablo II i jak się ewętualnie za to zabrać ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Zainstalować stery do grafy oraz cedege. Diablo ma w niej ocene 5, więc niby da się uruchomić bez problemów. Do tego nie zaszkodzi poczytać manuala do niej dołączonego. PS. Cedega jest płatna. Ale jak ktoś chce, to sobie poradzi Nowe wydanie leży na tdt.org.pl PPS. Mi się diablo nie udało nawet na cededze uruchomić, ale też mi się za bardzo nie chciało z tym bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Grałem w Diablo II w necie przez bardzo długo aż w końcu mi się znudziło. Działało bez problemów na cededze, a to było już z rok temu:) Także na 100% da się uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Ja akurat mam te nową cedege i tylko, jakby mi się udało znaleźć działąjące stery pod tnt2, to znowu bym z chęcią sobie potestował Jakby ktoś akurat miał taką karte (lub pochodną) i zainstalował stery, to prosze o niezwłoczne podanie na forum numeru wersji Ktoś kiedyś podawał linki do jakiś wersji, no ale coś nie chodziły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceli_Szpak Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Hej Mi Diablo II pięknie działa pod winem ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Mi Diablo II pięknie działa pod winem ) a niebieski ekran tez smiga pieknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Mi Diablo II pięknie działa pod winem ) a niebieski ekran tez smiga pieknie? Bo jeśli nie to by znaczyło, że Wine ma jeszcze daleko do pierwowzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi