awatar100 Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 nic nie poakzuje bo nie mam fdiska heh .. a yumi nadal nie dziala chociaz wpsialem tak samo jak ty masz ... ta aprtycja dziala na 100% bo jak wkladam płytke od windowsa 98 i ja zabotuje w dosie to spokojnie ja widzi ..i jest srpawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 Raczej powinieneś mieć. Jak logujesz się na roota? Spróbuj tak: su - i odpal fdiska jeszcze raz. Jeśli go jednak nie masz, to spróbuj: sfdisk -l /dev/hda lub uruchom parted i naciśniej p. Odnośnie yum - wpisz yum check-update Jak to nie pomoże, to pousuwaj zawartość katalogu /var/cache/yum i sprawdź jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awatar100 Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 heh człowiek sie uczy przez całe zycie.. wiec cod o partycji .. to starałems ie zamontowac złą !!! hda5 to (_muj_ → mój) ORT win_d juz dziala ...a co do yum i akutalicji .. to zamiast http wpsailem ftp i server sunsite i działa (hyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi