colorblind Napisano Kwiecień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2005 Zainstalowalem fedorke na poczatku mialem problemy z karta muzyczna sciagnelem najnowsze sterowniki problem sie rozwiazal ... nastepnie zainstalowalem xmms.. dzwiek w systemie jest, ale nie moge sluchac mp3...dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2005 Plugin do xmms'a zainstalij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2005 http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora...rafaq/#xmms-mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colorblind Napisano Kwiecień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 nom zainstalowalem te pluginy ale pissze ze jeszcze jakiegos brakuje:/ jakies propozycje:>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 Wyłączyć "MPEG Layer 1/2/3 Placeholder Plugin" w XMMSie. Następnym razem podawaj dokładne komunikaty. Nikt nie bedzie zgadywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroj Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 ja mam taki probvlem iz kiedy wybiore z katalogu jakas mp3 to ni pokazuje jej na plej liscie a kiedy daje na play to znowu otwiera mi okno z wyborem mp3.. nie wiem co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 nie wiem co jest nie tak Zainstalowałeś plugin do obsługi mp3? Z jakiej partycji odgrywasz pliki muzyczne? Kiedyś widziałem jak nie można było puszczać empetrójek z partycji vfat podmontowanej ze złymi opcjami. Przekopiuj pliki do katalogu domowego i sprawdź czy sytuacja się powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroj Napisano Kwiecień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 gajowniku - okazlo sie ze nie byl zainstalowany ten plugin.. juz jest wszystko cacy i dzieki za wskazanie drogi:) robroj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi