Twoja stara Napisano Kwiecień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 Witam. Mam problem z komunikatorem gaim. Po prostu nie wiem jak korzystać z tego programu. Chodzi mi o protokuł gg - cały czas jestem jako nieobecny. Jak chcę zmienić status nic się nie dzieje. Na stronce domowej napisali że nie mają szczęścia do tego protokołu i możliwe że z niego zrezygnują Czy jest ktoś kto mógłby mi polecić jakąś dobrą stronkę z dokumentacją do tego programu. Nie mówcie żebym spróbował kadu bo właśnie z jego powodu muszę szukać innego klienta gg pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Z góry dziękiuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Kwiecień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 Nigdy nie używałem Gaima więc z tym Ci nie pomogę, ale zobacz TO PS. Jakie problemy miałeś z Kadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja stara Napisano Kwiecień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...t=0entry25655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi