Twoja stara Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Witam. Tym razem mam problem z założeniem konta w PSI. Gdy chcę je założyć i wpisuję nazwę hosta to albo nie znajduje go w ogóle albo płacze że nie ma autoryzacji. Ja nic z tego nie jarzę. Proszę pomóżcie bo brak komunikatora (klienta gg obowiązkowo) uniemożliwia mi całkowite przejście na (_linuxa_ → Linuksa) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoooL Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Mozesz jeszcze probowac z gnu gadu ale to OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Witam!! Świetnym klientem Gadu jest kadu. POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja stara Napisano Kwiecień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Właśnie z powodu problemów z listą kontaktów musiałem z kadu rezygnować. Proszę pomóżcie bo nie wytrzymam z win - ten system mnie chyba złośliwie torturuje sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Załóż sobie konto przez www np. na chrome.pl i powinno być juz łatwiej. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Właśnie z powodu problemów z listą kontaktów musiałem z kadu rezygnować. Z moim obserwacji projektu kadu wynika, że w nowej wersji, która ukazała się kilka dni temu rozwiązano problemy listy kontaktów. Możesz spróbować jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja stara Napisano Kwiecień 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Pół litra dla stefa. A co do kadu to pierniczę ten komunikator. Za karę, że mi porzysporzył tylu problemów nie będę go używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 - klikam ikonke PSI - konfiguracja kont - dodaj - wpisuje w Nazwa twojastara - zaznaczam Utwórz nowe konto - wpisuje Jabber ID [email protected] - Haslo twojastara - Potwierdź Hasło twojastara - zaznaczam Używaj szyfrowania .... - klikam Zarejestruj GOTOWE mam konto [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja stara Napisano Kwiecień 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Oki tylko ja nie mogłem połączyć się z żadnym hostem. Po prostu jak dawałem dostępny to pacan jeden wywalał jakiś błąd i tyle miałem z tego konta. Teraz na szczęście udało mi się już założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi