gajownik Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 malkontent Eee tam, czemu od razu malkontent Po prostu nie lubię aż takich wodotrysków - w WinXp tez wyłączam te badziewne style. Trudno, najwyżej przerzucę się na usenet Coś się zawsze znajdzie. A było tak fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 malkontent Eee tam, czemu od razu malkontent Po prostu nie lubię aż takich wodotrysków - w WinXp tez wyłączam te badziewne style. Trudno, najwyżej przerzucę się na usenet Coś się zawsze znajdzie. A było tak fajnie... ... i jeszcze grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 ... i jeszcze grozi Nadinterpretujesz Dzisiaj jak wszedłem na Forum, to się z leksza podłamałem - w jednym momencie wszystko straciło swój klimat. Chciałbym tylko, żeby to w jakiś sposób wróciło. A tak poza tym, toten błękit mnie dobija Zupełnie jak w bajkach Disney'a Dołożenie jakiegoś skina nie powinno chyba być problemem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 powiem tak .... jeszcze się taki nie urodził...... ale spróbuje coś wymyśleć.... chociaż musisz mi dać trochę czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 Ja jak wczoraj wlazłem to też miałem mieszane uczucia. Bo niby wszystko pięknie , ale tak mi się wydawało że jest jakieś takie przeładowanie bajerów, kolorków. Dzisiaj wchodze i stwierdzam że jest za***iste , po prostu musiałem się przyzwyczaić. Teraz już bym za nic do tego poprzedniego nie wrócił. Dobra robota , forum wygląda pięknie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[hUbi] Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 Super! Board jest cacy teraz juz tylko czekam na core2 i bede postowac, a co ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 ,12.05.2004 - 09:17] Super! Board jest cacy teraz juz tylko czekam na core2 i bede postowac, a co ! Postować można i bez core 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumaster Napisano Maj 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2004 Jak dla mnie, strona jest rewelacyjna! Jeżeli będzie się ona tak dynamicznie rozwijała, to stanie się podstawową stroną Linuxową w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Zmany na stronce są cool. Przedtem stronka nie miała takiego charakterysycznego klimatu jaki teraz zyskała, choć na początku ciężko było śię przyzwyczaić Nie raz chciałem z shoutbox'a zrobić wyszukiwarkę Prawie wszystko intuicyjne(oprócz wspomnianego wszyśniej shout'a). Teraz trzeba wspólnie rozbudowywać treści stronki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi