wkuzia Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Cześć. Mam w komputerze dwie karty.Jedną z nich ciężko nazwać kartą, bo to wbudowany w płytę SoundStorm nVidiii. Ta druga to SoundBlaster Live. Żeby uprzedzić ewentualne pytania po co mi dwie karty, to od razu odpowiem, że po to, bo jedna nie ma gameportu a mam jostick microsoftu , kŧóry kocha tylko gameport. Fedorowy wykrywacz kart dźwiękowych oczywiście znalazł obydwie. SB Live korzysta z modułu snd-emu-10k1, SoundStorm nForce2 usiłuje być obsługiwany przez snd-intel8x0. Przy testowani SB Live słyszę dźwięk na SB Live. przy testowaniu nForce słyszę dźwięk też na SB Live. Na główne urządzenie audio wybrałem nForce2. Czy jest jakiś sposób, żeby zmusić Fedorę2 do wydawania dźwięku na nForce2 ? Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 http://gentoo.pl/content/view/21/31/ moze to ci pomoze.. masz tam ustawienia dla 2 kary dzwiekowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi