SebOOl Napisano Kwiecień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 Witam Włączyłęm dizś rano mojego laptopa a tu błędzik mi się wkradł i komputerek zawisł na komunikacie Podnoszenie interfejsu loopback:kernel Panic-not syncing:fs/proc/generic.c:521:spin_lock(fs/file-table.c:c03bf7f8) alreadylocked by fs/file_table.c/205. (Not tainted) Zrobiłem twardy reset fsck. NIe wykrył żadnych nieprawidłowości i komputerek się uruchomił. Jaka może być przyczyna powstałego błedu. (NIC nie instalowałem, NIE aktualizowałem i NIE usuwałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Kwiecień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 mialem juz 2 takie przypadki, pierwszy przy jadrze 2.6.10-1.770, i niedawno jakies 2 dni temu na jadrze 2.6.11-1.14, rowniez nie wiem czym to bylo spowodowane, podobnie nic nie aktualizowalem, ani nie przekonfigurowywalem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 Ostatno coraz częściej widzę UFO na ekranie mojego monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi