Twoja stara Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Znów mam probllem. Tym razem z mplayerem. Po zainstalowaniu odpalam i pojawia mi się okienko informujące o błędzie: New_Face failed. Maybe the font path is wrong. Program odtwarza filmy ale zamiast napisów są pionowe kreski a jak wchodzę do menu to mam może co 4 opcję widoczną - reszta jest niby dostępna ale nie ma przy niej nic napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 jak wchodzę do menu to mam może co 4 opcję widoczną - reszta jest niby dostępna ale nie ma przy niej nic napisane. Trzeba było przekonwertować polskie tłumaczenie do UTF-8 (poszukaj na forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 A ja pisze 40-sty raz o ty samym.Pisze caly czas ten sam link ::: http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~slabosz/inde...x.php?page=art5 Tam jest opis i kilka paczuszek malych i wedlug tego opisu zainstalowany MPlayer dziala swietnie.Wszyastko w rpm-ie i zero motania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi