hemar Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Witam Próbuje zainstalować FedoreCore 2 używając FTP Proszę mi powiedzieć jakiego serwera użyć do ściągnięcia paczek i jaką podać dokładną ścieżke bo próbowałem sam i podczas pobierania dostaje komunikat nie ża coś z nagłówkami, wydaje mi się że źle podaje serwer FTP i ścieżke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Próbuje zainstalować FedoreCore 2.... Hmmm...intryguje mnie zawsze dlaczego ktoś instaluje starocia. Lada szelest to już FC3 będzie stare wydaje mi się że źle podaje serwer FTP i ścieżke Jakbyś podał, jaki podajesz adres i ścieżkę, to łatwiej by było komuś zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Próbuje zainstalować FedoreCore 2 używając FTP Nie lepiej FC3? FC2 ma juz tylko wsparcie dzięki fedoralegacy.org Proszę mi powiedzieć jakiego serwera użyć do ściągnięcia paczek ftp://sunsite.mff.cuni.cz/pub/fedora/2/i386/os/ /edit/ Hehe, spóźniłem się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi