lszk Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 Od razu pisze, że na Debianie, bo na Fedorze niestety nie chodzi. Zasada działania jest taka sama, więc i dział pewnie jest odpowiedni Sciągnąłem sobie do niego wtyczke CornerXMMS, no ale nawet po instalacji sensora nadal pluje się, że jest on niezainstalowany. Natomiast instalując sensor do My WebpageCircleButton'a, a następnie odpalając go, to wszystko jest dobrze i się normalnie odpala. Już jakiś czas temu (pewnie w czasach FC1) też się tym bawiłem i tam wystarczyło zainstalkować taki pakiet sensorów (link do topica), jednak już link nie działa. Teraz chciałbym xzaopatrzyć się w jakąś nowszą wersję tych sensorów, jeżeli ofkoz taka istnieje. No problem tylko w tym, że nie potrafie ich teraz znaleźć :/ No chyba, że to wina późnej godziny :/ W każdym razie jakby co, to prosiłbym o linka lub jakiś alternatywny sposób na odpalenie innych motywów. PS. Po odpaleniu danej wtyczki na pasku zadań powinnien się wyświetlać pasek z napisem gdesklets cały czas? Ikone w zasabniku pamiętam z moich wcześniejszych bojów, ale tego paska to niezabardzo Jeżeli odpale kilka takich motywów w gdesklets, to tych pasków będzie tam na pęczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 imho gdesklets'owi duzo jeszcze do stabilnej wersii ktora u siebie zainstaluje. co drugi desklet sie pluje, nie dziala, zawiesza pulpit etc. ja po tygodniowych bojach zrezygnowalem. btw. absolutnie nie powinno byc zadnego paska po odpaleniu deskletu. jedynie ikonta z puzzlami w polu systemowym. apropo. instalowales z paczki czy kompilowales? u mnie wiecej problemow sprawial gdesklets z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 btw. absolutnie nie powinno byc zadnego paska po odpaleniu deskletu. jedynie ikonta z puzzlami w polu systemowym. apropo. instalowales z paczki czy kompilowales? u mnie wiecej problemow sprawial gdesklets z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT. Instalowałem z paczki, a co do tych pasków, to też mi się wydaje, że ich być niepowinno Zresztą jeszcze dzisiaj sprawdze. Może się nawet zdecyduje źródłami pobawić, jeżeli mi się zachce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi