Skocz do zawartości

Gdesklets

lszk

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu pisze, że na Debianie, bo na Fedorze niestety nie chodzi. Zasada działania jest taka sama, więc i dział pewnie jest odpowiedni :rolleyes:

Sciągnąłem sobie do niego wtyczke CornerXMMS, no ale nawet po instalacji sensora nadal pluje się, że jest on niezainstalowany. Natomiast instalując sensor do My WebpageCircleButton'a, a następnie odpalając go, to wszystko jest dobrze i się normalnie odpala.

Już jakiś czas temu (pewnie w czasach FC1) też się tym bawiłem i tam wystarczyło zainstalkować taki pakiet sensorów (link do topica), jednak już link nie działa. Teraz chciałbym xzaopatrzyć się w jakąś nowszą wersję tych sensorów, jeżeli ofkoz taka istnieje. No problem tylko w tym, że nie potrafie ich teraz znaleźć :/

No chyba, że to wina późnej godziny :/ W każdym razie jakby co, to prosiłbym o linka lub jakiś alternatywny sposób na odpalenie innych motywów.

PS. Po odpaleniu danej wtyczki na pasku zadań powinnien się wyświetlać pasek z napisem gdesklets cały czas? Ikone w zasabniku pamiętam z moich wcześniejszych bojów, ale tego paska to niezabardzo :unsure: Jeżeli odpale kilka takich motywów w gdesklets, to tych pasków będzie tam na pęczki :o

imho gdesklets'owi duzo jeszcze do stabilnej wersii ktora u siebie zainstaluje. co drugi desklet sie pluje, nie dziala, zawiesza pulpit etc. ja po tygodniowych bojach zrezygnowalem.

btw. absolutnie nie powinno byc zadnego paska po odpaleniu deskletu. jedynie ikonta z puzzlami w polu systemowym. apropo. instalowales z paczki czy kompilowales? u mnie wiecej problemow sprawial gdesklets z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT.

btw. absolutnie nie powinno byc zadnego paska po odpaleniu deskletu. jedynie ikonta z puzzlami w polu systemowym. apropo. instalowales z paczki czy kompilowales? u mnie wiecej problemow sprawial gdesklets z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT.

Instalowałem z paczki, a co do tych pasków, to też mi się wydaje, że ich być niepowinno :unsure: Zresztą jeszcze dzisiaj sprawdze. Może się nawet zdecyduje źródłami pobawić, jeżeli mi się zachce <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...