andriusza1 Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Witam, moze mi ktos wytlumaczyc co sie dzieje? Nie moge wlaczyc gkrellm, znaczy sie dziala,ale w tle jak sie przelacze na konsole idzie wciaz taki komunikat jak mam wlaczony gkrellm: audit(11152305(nr sie zmienia caly czas):0):avc:denied {search} for pid (pid tez sie zmienia za kazdym razem gdy uruchamiam kompa) exe=/usr/bin/gkrellm name=net dev=proc ino=268435434 scontext=usr_u:system_r:unconfined_t tcontext=system_u:object_r:proc_net_t tclass=dir tak samo mam z nifd ale go wylaczylem, wszystko to po aktualizacji fedory dzisiejszej Idzie to zrobic zeby wrocilo do normy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Nie zainstlowałes czasem paczki selinux-policy-targeted-1.17.30-3.1.noarch.rpm z updates-testing? Mi coś podobnego wczoraj wyskoczyło. Zainstlowałem starsza paczkę z repo updates (--oldpackage) i zrobiłem przelabelowanie całgeo systemu (nie wiem czy to potrzebne; może sam reboot wystarczy): touch /.autorelabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Maj 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 NO i dokladnie to bylo to Dzieki A Gajownik mozesz mi jeszcze wytlumaczyc dlaczego nie dostaje powiadomien o tym ze ktos odpowiedzial na moj temat A mam zaznaczone ze ma powiadamiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 A Gajownik mozesz mi jeszcze wytlumaczyc dlaczego nie dostaje powiadomien o tym ze ktos odpowiedzial na moj temat Nie wiem. Cos ostatnio chyba były jakies zmiany na serwerze... Mi tez często nie dochodzą powiadomienia przez co czasami ludziom potem nie odpowiadam (całego forum nie czytam, bo nie mam na to aż tyle czasu). Może jak przejdziemy na UNB, to powiadomienia via Jabber rozwiążą ten problem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Może jak przejdziemy na UNB, to powiadomienia via Jabber rozwiążą ten problem ;-) Moja nadzieja... Oby jak najszybciej. To IPB starsznie mnie denerwuje, gdy mówicie o UNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi