blazejwiecha Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Czy jest jakis skrypt który moze blokowac , tzn max 10 kilo dawac na porty emula ??? Od kąd mam na nowo postawiony na FC3 serwer to zauwazyłem ze emul zaczoł wolno chcodzic .... jest mozliwosc ze cos go przycina tak mocno ??? ps mam niceshaper , ale wątpie by to on przycinał , chyba ze to własnie on ,to powiedzcie gdzie to zmienic !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 A nie masz może LowId, może to porty są nie otwarte i firewall Ci go nieco blokuje ?? POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 (edytowane) niee no ... porty mam przekierowane i mam hi id wiec to musi byc cos innego temat juz niewazny , rozwiązało się samo o dziwo !!!! Edytowane Maj 13, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi