@Jerzy Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Fedora.pl wzbogaciła się o nowego radaktora. Jest nim Tidnab . Jego teksty można znaleźć w Porady . Wkrótce będzie tam wiele informacji Osoby zaintersowane redagowaniem niusów na Fedora.pl prosimy o kontakt Jerzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcYr Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Fedora.pl wzbogaciła się o nowego radaktora. Jest nim Tidnab . Jego teksty można znaleźć w Porady . Wkrótce będzie tam wiele informacji Osoby zaintersowane redagowaniem niusów na Fedora.pl prosimy o kontakt Jerzy Tidnab owocnej kariery ! --- fajnie masz - piszecie sobie o ciekawych 'kwestiach' a ja nie mogę skończyć swojej już spóźnionej mgr .... ... ale już niedługo będe wolny pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 Nowym redaktorem Fedora.pl został Piotr82. Jego teksty w dziale Porady i na pierwszej stronie Fedora.pl . Zapraszam do lektury pozdrawiam, Jerzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adios Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Gratulacje, gratulacje... Teksty są fajne ,ale troszkę któtkie(co może być zaletą i wadą). Tak na marginesie to mam parę tekstów niedokończonych, ale prawie kompletnych. Niedługo podeśle do redakcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 adios był napisał "Tak na marginesie to mam parę tekstów niedokończonych, ale prawie kompletnych. Niedługo podeśle do redakcji. " I o to właśnie chodzi . Czekamy. pozdrawiam, Jerzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adios Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Budujmy wspólnie ten serwis. Każdy coś doda, aż w końcu będzie tego tyle ,że nie będzie miejsca w bazie danych A tak na serio to przenośmy podpowiedzi z forum(byle mądre i rozbudowane, oraz zmoderowane:)) do działu porady i się tych porad trochę uzbiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted May 18, 2004 Author Report Share Posted May 18, 2004 Proponuję inaczej Na podstawie wątków sprawne osoby mogą tworzyć własne artykuły i porady Czekamy na propozycje pozdrawiam, Jerzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts