Wrat48 Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Witam ściągnałem FC3 obraz płyty FC3-i386-SRPMS-disc1.aż do 4 i teraz ie wiem co zrobić bo nie uruchamia mi sie płytya ( mam ustawiony po biosem rozruch płyty) ale tam nie ma płyty bootującej !! Prosze o pomoc w instalacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 FC3-i386-SRPMS-disc1 Pobrałeś niewłaściwy obraz płyty. SRPM zawiera same paczki źródłowe, czyli kody źródłowe programów. Musiał byś je sam skompilować Musisz pobrać 4 płyty instalacyjne: FC3-i386-disc1.iso FC3-i386-disc2.iso FC3-i386-disc3.iso FC3-i386-disc4.iso Na przykład z serwera: ftp://tux.cprm.net/pub/ftp.redhat.com/fed...ore/3/i386/iso/ Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Ja na Twoim miejscu pobierałbym FC4 już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Ja na Twoim miejscu pobierałbym FC4 już Proponowanie osobie poczatkującej wersji testowej jest trochę bez sensu -- tylko się zrazi do Linuksa, bo co chwilę coś nie będzie działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 Proponowanie osobie poczatkującej wersji testowej jest trochę bez sensu -- tylko się zrazi do Linuksa, bo co chwilę coś nie będzie działać... O ile zciagniecie i nagranie 4 plyt z zrodlami juz jej nie zrazilo ja bym sie wkurzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 O ile zciagniecie i nagranie 4 plyt z zrodlami juz jej nie zrazilo ja bym sie wkurzyl No, ale jak by przeczytał faq.fedora.pl to by wiedział co nagrać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi