xyber Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Mam problem podczas instalacji, jest to związane najprawdopodobniej z błędami na płytach, podczas testu cd1, nie sprawdza do końca zatrzymuje sie przy 99%, podobnie cd3, cd2 test kończy ale jest jakiś błąd na CD, cd 4 juz nawet nie chciało mi sie sprawdzic. czy moze to byc spowodowane, obrazy płyt pobrałem z ftp://ftp.man.poznan.pl/pub/linux/fedora/3/i386/iso/ Moze to wina nośnika, supratec, no ale az chyba taki zły nie jest, a moze dlatego że nie zamknąłem sesji podczas nagrywania tych obrazów..? Jakies pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Sprawdź sobie md5sum obrazów, jeśli będą OK to nagraj na innych płytach (i zamknij sesję). Jeśli sumy nie będą się zgadzały, będziesz musiał niestety pobrać uszkodzone obrazy jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Ewentualnie jeszcze można przeczytać to http://faq.fedora.pl/#mediacheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyber Napisano Maj 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Oki juz sobie poradziłem, sciągnołem nowe obrazy z innego źródła, inny nośnik zakończyłem sesje, wiec nie powiem dokładnie gdzie lezała przyczyna, bo nie miałem tyle płytek zeby kazdy sposób oblookac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi