Wyra Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Mam FC3 i prawie codziennie wyskakuja mi nowe aktualizacje. Czy trzeba je instalowac?? Jestem nowiutkim urzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT wiec nie wiem w czym przebierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Aktualizacje naprawiają wykryte dziury w oprogramowanie (m.in.), więc lepiej je instalować na bierząco(bieżąco). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyra Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Aktualizacje naprawiają wykryte dziury w oprogramowanie (m.in.), więc lepiej je instalować na bierząco. Ok wielkie dzieki za ponowna pomoc.Pozdrawiam .Wyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Codziennie to może lekka przesada, ale jakbyś instalował aktualizację np. 1 raz na tydzień to będzie bardzo dobrze(dobre rozwiązanie dla osób z limitami). Jednak w miarę możliwości możesz częściej aktualizować system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi