blackhat Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 (edytowane) Wykonujac polecenie ./configure dostaje cos takiego : checking for vsnprintf... yes checking for snprintf... yes checking for X... configure: error: Can't find X includes. Please check your installation and add the correct paths! Nie wiem o co chodzi z tym for X... configure... z gory dzieki Wyciąłem zbędne komunikaty Edytowane Maj 6, 2005 przez gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 yum install xorg-x11-devel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 barkuje ci jakichś plików od X window (najprawdopodbniej jakichś bibliotek) lub ściezki do nich. Instalujesz za pomocą su - czy su Pokaż co wyświetli polecenie rpm -qa | grep xorg EDIT Spóżniłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi