Fatal@Error Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 (edytowane) No dobra nie umiem uruchomic tego KDM bo cos [zepsuli, chłopcy] wszystko co jest odpowiedizalne za KDM okazuje sie byc XDM ale chodzi mi GDM i tez mozna fajne skory odpalac jak zrobic zeby ekran logowania mialem gdm a normalnie po zalogowaniu odpalalo sie KDE ? pozdrwiam Powstrzymuj się trochę, co? Edytowane Maj 6, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 switchdesk kde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 (edytowane) switchdesk kde ? to zmienia tylko środowiska i to znam. Chce zeby logowac sie w GDM i po zalogowaniu normalnie wchodzic w KDE oto mi cały czas idzie, bo KDM jest [zepsute].... na maxa jakos sfixowali KDM z XDM i po [kij]... nie wiem poco. pozdro ps. zrobiłem tak: switchdesk kde a w /etc/sysconfig/desktop tak: DESKTOP="GNOME" DISPLAYMANAGER="GNOME" i dziala, paranoja KDM to XDM tylko GDM chodzi. j.w. Edytowane Maj 6, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi