Wyra Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Jak można Wyłączyc lub restartnąć kompa na KDE?? W menu aplikacji jest tylko opcja wylogowywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Zmień menedżer logowania z GDM na KDM w pliku /etc/sysconfig/desktop: DESKTOP="GNOME" DISPLAYMANAGER="KDE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyra Napisano Maj 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Zmień menedżer logowania z GDM na KDM w pliku /etc/sysconfig/desktop: DESKTOP="GNOME" DISPLAYMANAGER="KDE" Momencik zebym nie pomieszał, w pliku /etc/sysconfig/desktop maja byc 2 linijki: DESKTOP="GNOME" DISPLAYMANAGER="KDE" czy tylko jedna : DISPLAYMANAGER="KDE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Obie. Ta pierwsza odpowiada za domyślne środowisko (zamiast GNOME możesz dać KDE), a ta druga za menedżer logowania. Ustawienia dotyczące danego użytkownika ustawia sie przy pomocy programy switchdesk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyra Napisano Maj 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Obie. Ta pierwsza odpowiada za domyślne środowisko (zamiast GNOME możesz dać KDE), a ta druga za menedżer logowania. Ustawienia dotyczące danego użytkownika ustawia sie przy pomocy programy switchdesk ustawilem tak: DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" i nic:(( Napisz mi co zle przeczytam pozniej bo musze spadac. Dzieki i Pozdrawiam. Wyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 A czy przy DISPLAYMANAGER nie powinno być przypadkiem KDM zamiast KDE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 A czy przy DISPLAYMANAGER nie powinno być przypadkiem KDM zamiast KDE ? Właśnie to samo miałem napisać, ale jednak ma być KDE a nie KDM :/ Sprawdziłem na Googlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Maj 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2005 Hehe ja mam tylko DESKTOP="KDE" i dziala mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi