Hadron Napisano Maj 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 (edytowane) Mam problem gdzyz nie wiem jak sciagac pliki(konkretnie chodzi mi o pliki pdf) za pomoca tejze przegladarki ... Jest to dlamnie wazne ... Dzieki za odpowiedzi Wyciąłem niepotrzebny cytat... Edytowane Maj 8, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Maj 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 naciśnij klawisz d - jak download a potem wybierz Save to disk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 hmmm, mynus Ci odpowiedzial ale spytam sie Ciebie czy masz wlaczona obsluge myszy pod konsola? Bo ja owszem (korzystam z Elinksa) i wystarczy ze klikne lewym przyciskiem myszki na link i pyta sie przegladarka czy wyswietlic czy zapisac. Łatwo prosto i przyjemnie, a lynx chyba obsluguje kursor myszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Maj 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 Mam obsluge myszy pod konsola , ale jakos nie dziala klikniecie prawm pod linkiem (moze to zalezy pod jaka konsola pracuje /Terminal GNOME 2.7.3/ ?) ... Konkretnie to wchodze przez ssh na serwer gdzie mam konto i tam uruchamiam lynx ... Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi