Euchrid Napisano Maj 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 Witam nie wiem co jest , pod fedora core 3 nie mam dzwieku odtwarzajac z cd (uzywam KsCD), pod windowsem cd dziala dobrze. Pod fedora xmms tez bez problemu odtwarza mp3, ogg itd. filmy z dzwiekiem tez sa. Ustawlem wszystkie suwaki w mixerze na maksa , nic. Uzywam creative live 5.1 temat nieaktualny, cos mnie tknelo i sprawdzilem kabelek audio byl podlaczony do karty na plycie zamiast to creative live, nie wiem jakim cudem windowws z tymi ustawieniami dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2005 nie wiem jakim cudem windowws z tymi ustawieniami dziala. XMMS też by odtwarzał bez problemu gdybyś zaznaczył w ustawieniach, że dzwięk jest ze źródła cyfrowego (czytałoby dane taśmą IDE). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Sierpień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2005 Hehe też mam taki problem, prawie To tak: karta (audigy) podłączona kabelkiem z cd-romem. I tak Kscd wygląda że gra tylko że nic nie słychać (zmiany ustawień względem sposobu przesyłu sygnału nie przynoszą zmian) . Po naciśnięciu przycisku play na cd też sie kręci płytka i również nic nie słychać (we windowsach działa). Przy podłączonych słuchawkach bezpośrednio do czytnika działa.. W mixserze wszystko dobrze. W Gnome-cd wszystko dobrze tyle że ja wolałbym jednak Kscd. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi