Gość _PaT Napisano Maj 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2005 Sceptycznie podchodzę do edytora HTML z OpenOfiice. Moje obiekcje uzasadniam porównaniem go do MSOffice, kiedy to Word po wstawieniu tła i napisaniu literki "a" wygenerował mi stronę na 110kB (tło zajmowało koło 20kB) Chcę przez to powiedzieć, że do takich rzeczy są lepsze narzędzia. Nic więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Maj 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2005 Bluefish. Polecam jako bezpośrednio związany z HTML+PHP+MySQL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Maj 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2005 Bluefish jest swietny, Quanta tez fajna a do szybkiej edycji NVU (moze kiedys mial bledy ale niedawno wyszla wersja 1.0 i jest ok, powstal tez polski projekt www.nvu.pl program szybko sie rozwija) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2005 Ja polecam bluefisha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi