andriusza1 Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Moze mi ktos powiedziec dlaczego nie moge zapisac dkokumentow w OO, nie dawno moglem a teraz dostaje taki komunikat Program OpenOffice.org (kdefilepicker) uległ awarii, wywołujac sygnal 11 (SIGSEGV) Co z tym zrobic ? Idzie to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Jakiej używasz wersji OO.o? Nie używasz może selinux-policy-targeted-1.17.30-3.2 z updates-testing? Zobacz po próbie zapisanie czegoś w OO.o czy nie ma komunikatów avc: dmesg | grep avc Z tą paczką mam trochę problemów ( https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=157133 ), bo niektóre programy nie mogą odpalać modułów (OO.o mi w ogóle nie startuje ). Jeśli to nie to, to odpal OO.o w konsoli i zobacz czy nie ma jakichś komunikatów. Może też coś się pojawić w wyjściu programu dmesg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Miałem to samo z OpenOffice Writer w SuSE. Zresztą google pokazuje, że jest to częsty problem w KDE 3.4 Spróbuj uruchomić program w konsoli w taki sposób strace oowriter i wtedy spróbuj go wywalić. Może coś ci podpowie... A najlepiej zainstaluj sobie najnowszą wersję OO bez integracji z KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Maj 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Heheh wlasnie sobie przypomnialem co jest zle, kiedys to mialem tez w SuSE, wywalilm openoffice.kde i juz jest ok A dokladnie problem dotyczy kde 3.4 i openoffice jak to fraDiavolo zauwazyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Jeśli nie masz to może wypróbuj z UX Systems wersję OpenOffice BETA - RPM 1.9.98-1. Ja to mam w Gentoo z KDE 3.4 i nie mam problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmus Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 ja mam problem w KDE 3.4 z KDEOOintegrator jakos tak .. zwiecha była jak naciskałem na otworz plik w OO wywaliłem to drugie i poszło ale długo trwało zanim sie domysliłem co i dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi