gwiazdor_online Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Heja! Mam taki problem. Zainstalowałem mojej dziewczynie thunderbirda. Ma konto na o2. Podstawowa konfiguracja przeszła bezproblemowo, ale jest problem innego rodzaju. Ona ma tam normalny Inbox, a także inny folder, do którego są przkierowywane wiadomości danego typu (w tym przypadku zawierające pewne słowow w tytule). I ja nie wiem, jak zrobić, żeby thunderbird wczytywał wiadoości z tego innego folderu a nie tylko z Inbox. Chciałbym też wiedzieć, gdzie tam się ustawia język, bo nie mogę znaleźć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 łopatologiczny opis polonizacji thunderbirda masz TUTAJ Co do drugiego pytania: może zlikwiduj specjalny folder na serwerze O2 i załóż folder wirtualny w skrzynce thunderbirda (Save as Search Folder) ? btw nie masz zdjęcia jakiegoś piłkarza Pasów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Maj 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Dzieki! A co do zdjecia to akurat przedstawia ono mojego ulubionego piłkarza z ulubionej drużyny Znalazłem je na 90minut.pl w dziale kariera. Pewnie piłakarze Pasów też tam są. Ale Ty, z Warszawy pytasz o Pasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2005 Ale Ty, z Warszawy pytasz o Pasy... Cracovia przyjeżdża do nas na dniach. Będzie wielkie święto, bo takiego meczu przyjaźni nie było na Konwiktorskiej od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Maj 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2005 Hehe, zapomniałem Przecież, jeśli pytasz o Cracovię, to jesteś fanem Czarnych Koszul Pozdrawiaim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi