tarnos Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 Siema jestem początkujący. Nie dawno zainstalowałem FC3 i mam gnoma a chce miec kde no i hhciałem się zapytać gdzie i jak uruchomić kde. Tylko nie mówcie że mam se poszukać na google. PROSZE WAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 1) Jeśli zastalowałeś KDE to pomiń ten krok. Wpisz w konsoli yum groupinstall kde 2) Ustaw KDE jako domyślne switchdesk kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnos Napisano Maj 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 Nic nie idzie co mam dalej zrobić jak już wpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 Co znaczy "nic nie idzie"? Jakie komunikaty wypluwa? Masz zainstalowane KDE? rpm -qa | grep kde Jak wszystko zrobisz, to się przeloguj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LamerS Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 Dobra poszło dzięki za rade. A może wiesz skąd ściągnąć fluxboxa i jak go zaintalować. Albo znasz jakies linki do fajnych pulpitow KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Maj 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2005 Heh, użyj czasami wyszukiwarki... www.fluxbox.org Jeśli chodzi o KDE, to np. www.kde-look.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi