LamerS Napisano Maj 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2005 Jestem początkujący. 1. Jak zainstalować jakis manager pod FC 3 np. fluxbox 2. Gdy już ściągnęłem jakiś motyw pod Kde gdzie go mam zainstalować. :lammer: ---==THX==--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Maj 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2005 fluxa mozesz scignac z jakiejsc strony np domowej fluxbooxa i z paczki rpm zainstalowac rpm -ivh paczka.rpm albo przez yuma yum install fluxbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Maj 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2005 jak juz cos instalujesz z rpm`ow to kozystaj z bezpieczniejszego polecenia rpm -Uvh EDIT: aha jesli chodzi o motywy KDE to otwierasz Centrum sterowania i tam masz menager motywow dla dobajerzenia pulpitu polecam superkarambe i motywy stad kde-look.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi314 Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 to zalezy co rozumiesz przez motyw i skad go sciagniesz. np. motyw / styl liquid do kde (najlepszy jaki do tej pory widzialem) trzeba sobie skompilowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 chyba nie trzeba: http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idp...3.i386.rpm.html ale nie mam pewnosci czy to dziala bo w FC uzywam Gnoma ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi