andrzej_szary Napisano Maj 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2005 czy instalował ktoś Fedore4 test 3? jak się sprawuje? jest stabilna, czy się wysypuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaloman Napisano Maj 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2005 czy instalował ktoś Fedore4 test 3? jak się sprawuje? jest stabilna, czy się wysypuje? zainstalowałem, sprawuje się świetnie, startuje zauważalnie szybciej i działa jak gotowy produkt z instalacją finalnej FC3 miałem więcej przebojów (nVidia). gdyby nie to, że padł mi w laptopie napęd, to bym sobie też zrobił upgrade z FC3 do FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_szary Napisano Maj 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2005 czy instalował ktoś Fedore4 test 3? jak się sprawuje? jest stabilna, czy się wysypuje? zainstalowałem, sprawuje się świetnie, startuje zauważalnie szybciej i działa jak gotowy produkt z instalacją finalnej FC3 miałem więcej przebojów (nVidia). gdyby nie to, że padł mi w laptopie napęd, to bym sobie też zrobił upgrade z FC3 do FC4 Na jakich systemach plików stawiałeś / i /home. ja chcę zrobić to na reiserfs. nie ma z nim problemów? i która wersja jest w FC4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marre Napisano Maj 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2005 Hmm korzystajac z okazji osmiele sie zadac pytanie o to kiedy nalezy sie spodziewac Fedory Core 4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2005 http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora...aq/#nextversion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1973 Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Czy po zainstalowaniu tej wersji testowej, jak już wyjdzie pełna, to u2date lub yum automatycznie updatuje ją do stabilnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Będziesz musiał pozmieniać wpisy w plikach konfiguracyjnych. Zaleca się jednak niekatualizowanie wersji testowych, a ponowną instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmus Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 czyli lepiej doczekać aż wyjdzie FC4 i potem zrobić upgrade z FC3 ?? ale teraz pytanie czy da sie to zrobić yumem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 czyli lepiej doczekać aż wyjdzie FC4 i potem zrobić upgrade z FC3 ?? To zależy co chcesz robić. Jak chcesz testować i zgłaszać błędy w Bugzilli to instaluj FC4t3. Jeśli nie to poczekaj. ale teraz pytanie czy da sie to zrobić yumem ? Przecież napisałem wyżej, że można. Zresztą to pytanie pojawia sie co chwilę -- wystarczy przeszukać forum → http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=5218 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi