Skocz do zawartości

Instalacja Fc4 Test 3

Rekomendowane odpowiedzi

czy instalował ktoś Fedore4 test 3? jak się sprawuje? jest stabilna, czy się wysypuje?

zainstalowałem, sprawuje się świetnie, startuje zauważalnie szybciej i działa jak gotowy produkt ;) z instalacją finalnej FC3 miałem więcej przebojów (nVidia).

gdyby nie to, że padł mi w laptopie napęd, to bym sobie też zrobił upgrade z FC3 do FC4 :)

czy instalował ktoś Fedore4 test 3? jak się sprawuje? jest stabilna, czy się wysypuje?

zainstalowałem, sprawuje się świetnie, startuje zauważalnie szybciej i działa jak gotowy produkt ;) z instalacją finalnej FC3 miałem więcej przebojów (nVidia).

gdyby nie to, że padł mi w laptopie napęd, to bym sobie też zrobił upgrade z FC3 do FC4 :)

Na jakich systemach plików stawiałeś / i /home. ja chcę zrobić to na reiserfs. nie ma z nim problemów? i która wersja jest w FC4?

czyli lepiej doczekać aż wyjdzie FC4 i potem zrobić upgrade z FC3 ??

To zależy co chcesz robić. Jak chcesz testować i zgłaszać błędy w Bugzilli to instaluj FC4t3. Jeśli nie to poczekaj.

ale teraz pytanie czy da sie to zrobić yumem ? :o

Przecież napisałem wyżej, że można. Zresztą to pytanie pojawia sie co chwilę -- wystarczy przeszukać forum → http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=5218 <_<