Piotr82 Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Witam , to mój nowy projekt : http://coxis.webhop.net/wordpress Zapraszam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Mam nadzieję, że to się rozwinie i będzie dużo 'skinów' na GNOME'a . Całkiem ładny design strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Dzięki .... no jak będe miał czas to stronka się rozwinie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuo Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 ładna graficznie... tylko ma dwa minusy: nie znalazłem wersji Polskiej (nie, zebym nie rozumiał, ale jest to pewne ułatwienie) oraz brak czegokolwiek stricte do KDE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 He słabo szukałeś. Moja strona którą prowadze od dawna to : http://coxis.webhop.net/ Jest po polsku. Teraz założyłem strone po angielsku dla szerszego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Hm...dziś się nie mogłem z rana połączyć, nie wiem, czemu...ale poza tym to strona jest całkiem fajna i newsy są w miarę aktualizowane, w przeciwienstwie do np. Fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Wiesz co serwer na którym stronka stoi od 2 dni coś szaleje. Ale zazwyczaj jest 24h działający. ps. wrzuciłem nowe fajowe ikonki .... jak znacie coś fajnego dla gui (_linuxa_ → Linuksa) ORT dajcie znac opublikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi