Wyra Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 Dopiero zaczynam Zabawe na (_linuxie_ → Linuksie) ORT .Mam FC3 na Kde i nie moge sluchac MP3 jaki odtwarzacz mi pomoze byle ładny i dobry:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi314 Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 beep media player - to taki xmms przepisany na GTK2 mplayer'em tez mozna sluchac muzy. amarok, rhythmbox... a pod konsole wystarczy mpg123 / mpg321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2005 ale najpierw to: http://faq.fedora.pl/#xmms-mp3 jak jeszcze nie uaktywniles mp3 w FC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Dopiero zaczynam Zabawe na (_linuxie_ → Linuksie) ORT .Mam FC3 na Kde i nie moge sluchac MP3 jaki odtwarzacz mi pomoze byle ładny i dobry:)) Jak KDE to tylko AMAROK (to znaczy można używać innych, ale nie warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 kazdy ma widze inne zdanie Ja zato polecam Xmms Moze dlatego ze przyzwyczajony jestem do Winampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 A ja od niedawna mam BMP Jak zrobić by xmms miał na liście więcej plików?? W winampi można to gdzieś zmienić. Mam folder z mp3, trochę ich tam jest i dużo nie ma na liście :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi