lechust Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 Witam. Mam oto taki problem Nie wiem jak dodawac, usuwac lub chocby edytowac skroty do programow w menu Aplikacje. Znalazlem katalog etc/X11/Starthere gdzie jest cala struktura tego menu ale nic nie moge usunac ani dodac. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 http://menuadd.sourceforge.net/ przy czym, to nie jest program ktory Cie zadowoli calkowicie... duzym minusem w Gnome jest wlasnie edycja tego menu, zreszta w FC to jest jeszcze gorzej z tym niz pod innymi dystrybucjami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 Jest takie cudo jak Smeg, nie wiem, czy da się go używać pod Fedorą (ja mam Ubuntu). Ale możesz przynajmniej spróbować SMEG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi