Tutanchamon Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 Korzystam z GNOME. Wszystko było normalnie, XMMS działał tak, jak należy. Pewnego razu z ciekawości chciałem pobawić się KDE i w tymże środowisku uruchomiłem m.in XMMS-a. Kiedy próbuję dodać jakiś plik z katalogu powiedzmy /mnt/win_d/mp3/ to on na liście wyboru pokazuje mi wszystkie inne pliki z dysku, np. /mnt/win_d/progz/ itp. Co jest powodem tego błędu? Próbowałem już przeinstalowywać XMMS-a, ale nic z tego. Nie wiem, czy to dobry dział forum, i czy wina leży po stronie programu, czy całego środowiska? W innych programach czegoś takiego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Maj 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 wykasuj katalog .xmms i zobacz co wtedy się stanie jak uruchomisz xmms'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Maj 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2005 wykasuj katalog .xmms i zobacz co wtedy się stanie jak uruchomisz xmms'a Po uruchomieniu nic się nie zmieniło, tylko ustawienia są trochę inne, ale co do dodawania plików - jest tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi