remek Napisano Maj 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2005 Pentagram W Auroxie mam modem Pentagram Fanatic 56 I V 90 - 56 kb/s. Instrukcja: make clean make all make install i pod make install mam blad: bash haminst running kernel version 2.6.9-10.1.aur.4 unsupported kernel version make: *** [install] Błąd1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Maj 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2005 No cóż, nie pomogę, ale polecam: http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=...c4cdfeecf8d8d83 nie żebym był złośliwy, ale eksperymetowałem z 10.0 i to był błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyggy_Bird Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 no cóż.. zrobić aurox był drugim moim systemem potem red hat i skończyło się jak narazie → na razie na Fedorze ;-) i nie ma źle prucz → prócz tego że po zainstalowaniu muszę dużo sobie dociągnąć, ale jakoś wolę to niż błedy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi