ati Napisano Maj 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2005 Jak guru unixowy uprawia seks? - unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep; ---------------------------------------- - Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer. - Co ty powiesz?!! Jest hackerem??? - Nie, debilem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 hehehe Spoks, może być :] POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Ja plecam to: http://www.dzienpoimprezie.prv.pl/ http://muzeumhumoru.onet.pl/1155986,1938,art.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Ati - dobrze, ze nie ma Jerzego, bo by Ci z zimną miną dał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Ati - dobrze, ze nie ma Jerzego, bo by Ci z zimną miną dał bana A to niby czemu? Poza tym, Jerzy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Jest, ale on nie pisze w hydeparku nigdy - tylko poważne tematy - to tylko tak perfidnie posty sobie nabijamy (jak dla mnie moze nie byc licznika , ale zloty kapelusik chce miec ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Nie obraź się ale dla mnie jakieś kapelusiki czy liczniki są nie istotne ... Jesteś na forum poto aby nabić sobie tyle postów by mieć złoty kapelusik :?: IDIOTYZM!!! Sam raczej nie wpadł bym na pomysłł pisząc posta że "nabije sobie jesze jeden albo dwa na licznik...", niektórzy są tu bardzo beznadziejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2005 Poza tym, Jerzy jest A gdzie.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi