marcin118 Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 mam pytanie jak wrzucic gkrellma do tacki systemowej ??? troche mnie denerwuje jak jest na pasku zadan uzywam gnoma z gory dziekuje pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 To mozna ustawic w samym Gkrellmie, poszukaj w opcjach tego programu... ustawienia>>Ogólne>>Właściwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Maj 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2005 dzieki a takie pytanko jeszcze jak zrobic zeby inne programy nie pokazywaly sie na pasku tylko w tacce (programy ktore nie maja takiej opcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2005 tutaj, moja odpowiedz: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...indpost&p=23745 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi