Dziobak Napisano Maj 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2005 Witam wszystkich !!! Mam nastepujacy problem otorz uzywam Fedora Core 3 na jadrze2.6.11-1.14 kde 3.3.1-2.12 iw zaden spob nie moge zmusic tego systemu do odtworzenia plikow midi - przy probie otwarcia *.mid dostaje Nie można otworzyć /dev/sequencer. Prawdopodobnie używany przez inny program. lub z konsoli: kmid jakis_plik.mid KMid 2.0 Copyright (C) 1997,98,99,2000,01 Antonio Larrosa Jimenez. Malaga (Spain) KMid comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details view file COPYING This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain conditions ALSA lib seq_hw.c:446:(snd_seq_hw_open) open /dev/snd/seq failed: Nie ma takiego pliku ani katalogu handle==0 ALSA lib seq_hw.c:446:(snd_seq_hw_open) open /dev/snd/seq failed: Nie ma takiego pliku ani katalogu handle==0 ALSA lib seq_hw.c:446:(snd_seq_hw_open) open /dev/snd/seq failed: Nie ma takiego pliku ani katalogu handle==0 ALSA lib seq_hw.c:446:(snd_seq_hw_open) open /dev/snd/seq failed: Nie ma takiego pliku ani katalogu handle==0 Ma ktos jakis pomysl na rozwiaznie tego problemu ? Dodam jeszcze ze uzywam SB Live Value... Z gory dziekuje za pomoc POZDRRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Maj 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2005 Z tego co widze czepia sie o seqwencer. Prawdopodobnije nie masz zaladowanego modulu do jego obslugi. Sprawdz ten opis .Mi pomogło w senise takim ze o sekwencer sie nie buralo ale midika nie moglem uslyszec.Niby grał ale nie był słyszalny. Mogłem juz natomiast wykorzystywać je np w muse. Jakby ktoś coś więcej woedział to będe wdzięczny. W alsmixer wszystko było ok (żeby nie było ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano Czerwiec 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2005 Ma ktos jakies inne pomysly ... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi