justqw Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 zgadza się, mam wersję 'shared'. Litery "ę ź ż ą ń ś" są zwalone, zaś "ó ł ć" są takie jakie mają być.. eh, problemy:) jeśli ktoś sobie z tym poradził prosze o pomoc. Pozdrawiam Edit: Znalazłem rozwiązanie a raczej obszedłem problem. W nowej operze 9 jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Styczeń 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2007 Witam!!! Ja mam podobny problem co koledzy wcześniej na Operze 9.10. tzn. w menu (plik, edycja. widok itp) (_niemam_ → nie mam) ORT polskich liter (ó, ć i ł są), ale co dziwne tylko w menu, bo w preferencjach są pl literki. Prosze o jakieś rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Styczeń 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2007 nie rozumiem co znaczy czcionka static i share moim zdaniem wersja static zawiera wszystkie biblioteki potrzebne do uruchomienia opery w swojej paczce a wersja share potrzebuje dodatkowych zależności a tak przy okazji to ja używam czciąki DejaVu sans i wszystko mi się ładnie wyświetla, a opera standardowo urzywa czcionek bitstream vera która nie zawiera polskich literek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Styczeń 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2007 Dzięki. Zmiana czcionki zdała egzamin P.S. Nie zauważyłem wcześniej że da się zminić cxzcionkę menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi