jaroos Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 Mam małe pytanie !!! Jak w fedorze mam przekonwertować divx na svcd ??? Jeśli by ktoś pytał to powiem że przerabiałem w winzgrozie filmy (dla celów domowych wyłącznie!!!) na DVD stacjonarne i szło mi bardzo dobrze ale postanowiłem prześiąść się na FC i powoli kompletuje oprogramowanie. Może jakiś program nagrywający na płyty cd to robi jeśli tak to jaki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 Konkretnie to Ci nie pomoge, ale: http://www.rwo.pl/zamienniki.html#43 poszukaj w tej tabeli, jezeli Cie ktorys program zainteresuje to odwiedz podana tam strone domowa i poszukaj czy spelnia Twoje wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroos Napisano Czerwiec 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2005 tak konkretnie to mi bardzo pomogłeś za co zgóry bardzo dziękuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuko Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Jeśli by ktoś pytał to powiem że przerabiałem w winzgrozie filmyNo to ja zapytam - czym szybko, bezboleśnie i w dobrej jakości to robisz w winzgrozie i co wybrałeś pod linucha?? Poza tym może ktoś backupuje DVD 9 na DVD 4 w Linuksie? W helpie k3b widziałem, że można, ale może ktoś zna coś równie dobrego jak DVD shrink?? Patpi, dzięki za linka, jest już w zakładkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroos Napisano Czerwiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 w winzgrozie robiłem to pod nerovision3 chodziło bardzo dobrze 2 przebiegowo a w linie jescze się wacham co do programu ale jak wyczaje co i jak to opisze na forum :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi