quanta Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Mam dwa pytania Wszędzie mówią, że opcje aterm ustawia się w pliku .Xdefaults. No więc ustawiam co bym chciał, próbowałem wielu kombinacji z różnych stron, na których wszyscy potwierdzali poprawność wpisów... i nic :/ Aterm dalej wygląda beznadziejnie Mam fedorkę 3. Druga sprawa to ogólnie przezroczystość we fluxbox'ie. W jaki sposób można ją osiągnąć? Studiowałem dokumentację, ale tam za bardzo nic na ten temat nie ma, przejrzałem tematy tu na forum i też nic Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Wszędzie mówią, że opcje aterm ustawia się w pliku .Xdefaults. No więc ustawiam co bym chciał, próbowałem wielu kombinacji z różnych stron, na których wszyscy potwierdzali poprawność wpisów... i nic :/ Aterm dalej wygląda beznadziejnie a zrestartowales X'sy po umieszczeniu/modyfikacji tego pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanta Napisano Czerwiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Oczywiście Czekam na dalsze pomysły Ok, poradziłem sobie, ale jestem ynteligentny Odpowiednim plikiem do modyfikacji (a w zasadzie stworzenia) okazał się .Xresources Pozostał więc tylko drugi problem - jak uzyskać przezroczystość pod fluxbox? (xmms i te pe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi